Help support TMP


"TMP jumping to top of page when leaving thread, Firefox" Topic


9 Posts

All members in good standing are free to post here. Opinions expressed here are solely those of the posters, and have not been cleared with nor are they endorsed by The Miniatures Page.

Please use the Complaint button (!) to report problems on the forums.

For more information, see the TMP FAQ.


Back to the TMP Talk Message Board


Areas of Interest

General

Featured Hobby News Article


Featured Recent Link


Featured Ruleset


Featured Workbench Article

Trees from Oregano

Pat Ripley Fezian is after something that has presence, that actually looks like a small stand of tropical bushes, and is cheap, tough and portable.


Featured Profile Article

Profile: Editor Gwen

Personal logo Editor Gwen The Editor of TMP tells something about herself.


Current Poll


Featured Book Review


354 hits since 25 Sep 2021
©1994-2021 Bill Armintrout
Comments or corrections?

PzGeneral25 Sep 2021 4:19 p.m. PST

Hello All,

When browsing TMP, when I click on a thread then clicked back, TMP appeared right where I left, in the same spot on the page as the thread I had clicked. I recently noticed (this week) that when I navigate back out of a thread, TMP jumps to the top of the page, back up to the Masthead. Did something change with Firefox or TMP? Any thoughts? It's kind of annoying behavior.

thanks,

Dave

dragon6 Supporting Member of TMP25 Sep 2021 4:38 p.m. PST

yeah, it happened a while back. My "solution" is right click the link you want to read, which will open the link, read it, close it, and you will be back where you were. Annoying ain't it?

rustymusket Supporting Member of TMP25 Sep 2021 5:07 p.m. PST

I just checked. It currently is taking me back to where I was when I clicked on the thread. Fixed?

dragon6 Supporting Member of TMP25 Sep 2021 6:11 p.m. PST

Yeah, it is working.
Thanks

Personal logo Editor in Chief Bill The Editor of TMP Fezian25 Sep 2021 6:33 p.m. PST

No changes on TMP.

PzGeneral26 Sep 2021 4:42 a.m. PST

OK, thanks everyone for the input and answers. I just checked TMP with Edge, it behaved the normal way. Must be a Firefox thing. Which is wierd….

Dave

Shagnasty Supporting Member of TMP27 Sep 2021 2:13 p.m. PST

Yep, I'm having the same problem with Firefox. Haven't tried Edge yet.

Stoppage Supporting Member of TMP27 Sep 2021 3:11 p.m. PST

Maybe something to do with Firefox Enhanced Tracking Protection feature. (Click outlined shield icon in front of URL to access).

In private browsing mode it'll stop links from working if they (the links) report your clicks back to interested parties.

PzGeneral05 Oct 2021 4:21 a.m. PST

@ Stoppage, Nope. That didn't do it.

Sorry - only verified members can post on the forums.