Help support TMP


"Homepage Bug: TOC Function" Topic


8 Posts

All members in good standing are free to post here. Opinions expressed here are solely those of the posters, and have not been cleared with nor are they endorsed by The Miniatures Page.

For more information, see the TMP FAQ.


Back to the TMP Talk Message Board



409 hits since 20 Apr 2017
©1994-2017 Bill Armintrout
Comments or corrections?

Personal logo Editor in Chief Bill The Editor of TMP Fezian20 Apr 2017 5:25 p.m. PST

Some or all of you are getting an error from the homepage that looks like this:

index.mv: Line 388: Expression Error: Call to undefined function 'toc'

I've made no changes to the homepage code recently, and am in the process of tracking this bug down. If you see any information you think is relevant to this bug, please let me know.

Personal logo Extra Crispy Sponsoring Member of TMP20 Apr 2017 5:31 p.m. PST

I get this error on both IE and Chrome. But I can get in to the market place, boards etc. through bookmarks. I can also get in to my advertisers page no problem.

Personal logo 28mm Fanatik Supporting Member of TMP20 Apr 2017 5:38 p.m. PST

Yep, only the homepage is bugged.

Personal logo Editor in Chief Bill The Editor of TMP Fezian20 Apr 2017 5:41 p.m. PST

Well, that was interesting. grin

The proximate cause was a particular forum topic, which I have nuked.

I've also made some code changes so that in the future, a corrupted forum topic will not cause an 'undefined function' error.

Personal logo ColCampbell Supporting Member of TMP20 Apr 2017 5:49 p.m. PST

Bill,

It worked. I cam now access the home page.

Thanks,

Jim

Mako11 Supporting Member of TMP20 Apr 2017 6:01 p.m. PST

Happened to me for quite a while today, and I'm using IE and Windows 7.

Tried refreshing and relogging in, several times, without any luck.

There was also a lower digit error message first, along similar lines. Something about Line XXX code not working (perhaps around Line 104, or something like that).

I couldn't see any of TMP at all, when those codes popped up, just the error codes themselves on a blank white screen.

Ceterman Supporting Member of TMP20 Apr 2017 6:23 p.m. PST

Thanks Bill! I'm good now too.

Personal logo Editor in Chief Bill The Editor of TMP Fezian20 Apr 2017 6:39 p.m. PST

Ack! We've temporarily lost the Rules Directory and Rules Forum from the homepage. I'll fix that tomorrow.

Sorry - only verified members can post on the forums.